top of page
E46AFCF1-8566-4D6F-9D5E-290D9AEF8B94-447-00000024016F3F58.jpg

mittatilaustuotteet

green and blue color illustration_edited.jpg

"Puu on luonnon materiaali, josta työstämällä saadaan näyttäviä pintoja sisustukseen sekä uniikkeja kalusteita ja tilaratkaisuja"

20200603_134619_edited.jpg

Kotiin

Valmistamme kodin kiinteät- ja irtokalusteet, sekä sisutus- ja käyttötavarat mittatilauksena. Saat meiltä haluamillasi mitoilla ja puu materiaaleilla mm. kylpyhuone kalusteet ja keittiön kaapistot, tai vaatekaapit. Ruokapöydät, sohvapöydät ja sivupöydät, sekä istuimet, hyllyt ja kaapistot. Yhtenä erikoisuutenamme ovat kysytyt joki-pöydät.  Kalusteisiin voidaan asentaa toiveesta led-valot tai kaivertaa kuvioita. Saat meiltä myös puiset personoidut pienemmät kodin tavarat, kuten tarjoiluastiat, kapustat, kulhot ja lahjatavarat. 

Autamme sinua suunnittelussa, sillä puun työstäminen ja sen ominaisuudet ovat meidän erikoisalaamme. Takaamme myös kodin tuotteille nopean valmistus ja toimitusajan. 

Kotiin
Portaat
Image by Sincerely Media

Portaat

Valmistamme portaita mittatilaustyönä, jolloin portaiden materiaali, tyyli ja malli pystytään valitsemaan täysin asiakkaan toiveiden mukaisesti. Portaat voidaan valmistaa monesta eri puulajista ja niiden pinnoitteeksi voidaan valita mikä tahansa peittävistä värimaaleista aina läpikuultaviin lakkoihin.  Portaiden ulkoasu suunnitellaan siten, että ne sulautuvat harmonisesti kodin muuhun sisustukseen ja värimaailmaan. 

Puuportaisiin voidaan yhdistää esimerkiksi metalliset kaiteet. Mittojen mukaan sovitetut portaat tehostavat huomattavasti tilankäyttöä. Myös portaiden turvallisuus pystytään ottamaan huomioon paremmin mittatilausportaiden valmistuksessa. Suunnittelemme kanssasi parhaat porrasratkaisut kotisi puuportaisiin. 

 

"Persoonallisia ratkaisuja kestävyyttä ja kotimaista laatua arvostaville asiakkaille"

IMG_2903_edited.jpg

Mittatilauksena U-portaat, L-portaat tai suorat portaat mihin tahansa tilaan!

Yritykselle
Image by Sincerely Media

"3D-mallinnuksen avulla näet tuotteet jo ennen kuin niitä aloitetaan työstämään puusta"

green and blue color illustration_edited.jpg
Carpenter at Work_edited.jpg